Gare du Nord, Jef Neve, Jo Harman

Gare du Nord, Jef Neve, Jo Harman

0

https://www.facebook.com/events/907845115897186/

Op de hoogte blijven van de programmering? Meld je aan voor de nieuwsbrief: http://bit.ly/1js5sqA

Iedere woensdag organiseren NPO Radio 6, de NTR en de Sugarfactoryeen gratis showcase met kwalitatieve livemuziek van bekende (inter)nationale soul, jazz, r&b, funk, blues en world muzikanten. Dit vindt plaats in de Sugarfactory bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op Radio 6 Soul & Jazz. 

Deuren openen om 21:30 uur. 22:00 uur start Mijke & Co Live! Presentatrice: Mijke van Wijk. Entree: gratis!

LINE UP 08-10-2014: 
https://soundcloud.com/mijke-co-live

• Gare du Nord
Het in 2001 opgerichte Gare du Nord is met hun mix van jazz, blues en soul sinds 2007 uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. Ze startte in oktober met de clubtour Garde du Nord: Undressed waarmee de band in een ingrijpend vernieuwde bezetting voor het eerst in drie jaar met nieuw repertoire naar buiten komt. Wij zullen hiervan alvast een voorproefje krijgen.

• Jef Neve
In oktober zal de Belgische componist/ pianist Jef Neve zijn eerste soloalbum uitbrengen. Jef Neve is een veelzijdig muzikant, hij speelde in een funkband maar nam ook jazz en klassieke albums op. Ook componeerde hij de muziek voor de film Dagen zonder lief en werkte hij mee aan de filmmuziek van The Artist. Hij won een Edison award en meerdere Vlaamse Music Industry Awards.

• Jo Harman and Company
Jo Harman is één van de snelst rijzende sterren in de Britse popmuziek. Haar debuutalbum Dirt On My Tongue kwam in maart 2013 uit onder een kleine platenmaatschappij. Vanwege het grote succes bracht Jo het album 20 september 2013 opnieuw uit in Nederland en op 30 oktober 2013 in Engeland. De blonde zangeres maakt popsongs die ook liefhebbers van pure blues en soul kunnen waarderen. Het Britse talent stond al op veel grote festivals waaronder Parkpop. 

• Huisband The Ob6sions
Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Jeroen van Helsdingen – keys; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow.

Share This Post: